+36203132774 | 420@smokebros.hu 

Smokebros vízipipa webshop

+36203132774 | 420@smokebros.hu 

Smokebros vízipipa webshop

El Nefes (Törökország)

Az El Nefes eredeti török, kézzel készített vízipipa. Az El-Nefes márka az oszmán vízipipa-kultúra előtt tiszteleg.

Az Atatürk által alapított Törökország háttérbe szorította az Oszmán Birodalomban elterjedt vízipipázást, azzal, hogy az nyilvános helyeken tilos lett. Ne felejtsük el, hogy a törökök egy rendkívül tradícionális vízipipázási kultúra mélyen tisztelt örökösei. Az El Nefes vízipipák a török hagyományok kultúráját és designjegyeiket foglalják magukban. A test minden egyes része kézzel készült.

Pazar kalligráfiák díszítik ezeknek a modelleknek a testét, amelyek masszív jellege meglepő lesz elsőre. A kézzel készített hegesztések szabálytalan kialakítást adhatnak a vízipipának, nincs két 100%-ig egyforma típus, de éppen ez teszi az El Nefes termékek kivételes jellegét. Az El Nefes vízipipák valódi műalkotások, igazi nagy teljesítményű shishák. Legendás bugyogó zúgásuk, pompás üvegeik, díszes testük és a sárgaréz gyönyörű csillogás elvarázsolja a lelkes vízipipa használókat.

Raktáron: 1 db
  • Magasság: 54 cm
  • Anyaga: sárgaréz
  • Egyiptomi üveggel
  • Széntálcával
  • Kézműves termék
19 990 Ft
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Az El-Nefes, a hagyományos török shishák márkája, amely elérhető a Smoebros.hu-n! A jelszavuk? Hagyományos kinézetű vízipipák, mint azok, amiket a Közel - Keleten használnak, kézzel készítve minőségi anyagokból. Ennek az elképzelésnek a követése olyan kihagyhatatlan modellek létrehozásához vezetett, mint a Mini Moon, Mini Pillar, Colonial vagy éppen a Sultan.

Az El-Nefes vízipipa ezernyi társa közül is könnyedén felismerhető a gondos kivitelezéssel és a részletek iránti érzékkel, amelyet minden modellnek megadnak. Az El-Nefes vízipipa vásárlása a garanciája annak, hogy minőségi terméket kapsz, amely az idővel is megőrzi értékét, minden egyes használat során egy élményt nyújt. A hagyományos vízipipák szerelmesei, nem tudnaknélkülek élni!

Minden elérhető típus megtalálható a Smokebros.hu vízipipa webshop oldalon. Vásárold meg az El-Nefes vízipipádat nálunk!
100%-ban tradícionális.

Ismered a Hookah Cream vízipipa ízesítőket? Szintén az El Nefes gyártja, próbáld ki és adj egy kis extra ízt a shisha - füstölésnek!